Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments. Determination of filth
Automaticky přeložený název:
Koření. Stanovení nečistot.
NORMA vydána dne 24.3.2010
Označení normy: UNE-ISO 1208:2010
Datum vydání normy: 24.3.2010
Kód zboží: NS-567747
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
4.7.2012
25.5.2011
24.3.2010
25.5.2011
7.7.2010
24.3.2010
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.