Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)
Automaticky přeložený název:
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.
NORMA vydána dne 21.11.2012
Označení normy: UNE-EN ISO 927:2010/AC:2012
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 21.11.2012
Kód zboží: NS-567172
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009)
(Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.)
Norma vydána dne 3.3.2010
Vybrané provedení:
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 16.03.2025 (Počet položek: 2 232 382)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.