Norma UNE-EN ISO 927:2010 3.3.2010 náhled

UNE-EN ISO 927:2010

Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009)

Automaticky přeložený název:

Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.



NORMA vydána dne 3.3.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1540.10 bez DPH
1 540.10

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 927:2010
Datum vydání normy: 3.3.2010
Kód zboží: NS-567173
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Koření

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 927:2010/AC:2012 Změna

Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)
(Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.)

Změna vydána dne 21.11.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
25.20


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.