Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009)
Automaticky přeložený název:
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.
NORMA vydána dne 3.3.2010
Označení normy: UNE-EN ISO 927:2010
Datum vydání normy: 3.3.2010
Kód zboží: NS-567173
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)
(Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.)
Změna vydána dne 21.11.2012
Vybrané provedení:
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.