Změna UNE-EN ISO 6888-1:2022/A1:2024 17.4.2024 náhled

UNE-EN ISO 6888-1:2022/A1:2024

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1 (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)

Přeložit název

NORMA vydána dne 17.4.2024


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1023.40 bez DPH
1 023.40

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 6888-1:2022/A1:2024
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 17.4.2024
Kód zboží: NS-1182749
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Tato změna (oprava) patří k této normě:

UNE-EN ISO 6888-1:2022

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera.)

Norma vydána dne 18.5.2022

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 307.60


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.