Norma UNE-EN ISO 6888-1:2022 18.5.2022 náhled

UNE-EN ISO 6888-1:2022

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021)

Přeložit název

NORMA vydána dne 18.5.2022


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2307.60 bez DPH
2 307.60

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 6888-1:2022
Datum vydání normy: 18.5.2022
Kód zboží: NS-1064629
Počet stran: 30
Přibližná hmotnost: 90 g (0.20 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 6888-1:2022/A1:2024 Změna

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1 (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera.)

Změna vydána dne 17.4.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 023.40


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.