Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021)
Přeložit název
NORMA vydána dne 18.5.2022
Označení normy: UNE-EN ISO 6888-1:2022
Datum vydání normy: 18.5.2022
Kód zboží: NS-1064629
Počet stran: 30
Přibližná hmotnost: 90 g (0.20 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1 (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera.)
Změna vydána dne 17.4.2024
Vybrané provedení:
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 13.06.2025 (Počet položek: 2 204 052)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.