Změna UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018 21.2.2018 náhled

UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)

Přeložit název

NORMA vydána dne 21.2.2018


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena990.40 bez DPH
990.40

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 21.2.2018
Kód zboží: NS-809750
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Koření

Tato změna (oprava) patří k této normě:

UNE-EN ISO 6571:2010

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008))
(Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).)

Norma vydána dne 24.2.2010

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 688.60


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.