Norma UNE-EN ISO 6571:2010 24.2.2010 náhled

UNE-EN ISO 6571:2010

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008))

Automaticky přeložený název:

Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).



NORMA vydána dne 24.2.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 716.90 bez DPH
1 716.90

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 6571:2010
Datum vydání normy: 24.2.2010
Kód zboží: NS-566457
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Koření

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018 Změna

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
(Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).)

Změna vydána dne 21.2.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 007.00


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.