Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO 2825:1981)
Automaticky přeložený název:
Koření - PŘÍPRAVA A mletého vzorku pro analýzu (ISO 2825: 1981)
NORMA vydána dne 19.5.2010
Označení normy: UNE-EN ISO 2825:2010
Datum vydání normy: 19.5.2010
Kód zboží: NS-565655
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
24.2.2010
24.3.2010
2.2.2011
2.2.2011
8.6.2011
2.2.2011
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.