Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method - Amendment 1: Method validation studies and performance characteristics (ISO 18743:2015/Amd 1:2023)
Přeložit název
NORMA vydána dne 17.4.2024
Označení normy: UNE-EN ISO 18743:2016/A1:2024
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 17.4.2024
Kód zboží: NS-1182726
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method (ISO 18743:2015)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení.)
Norma vydána dne 3.2.2016
Vybrané provedení:
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.