Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method (ISO 18743:2015)
Automaticky přeložený název:
MIKROBIOLOGIE potravinového řetězce - detekce larev Trichinella v mase umělými Metoda trávení (ISO 18743: 2015)
NORMA vydána dne 3.2.2016
Označení normy: UNE-EN ISO 18743:2016
Datum vydání normy: 3.2.2016
Kód zboží: NS-632972
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method - Amendment 1: Method validation studies and performance characteristics (ISO 18743:2015/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení.)
Změna vydána dne 17.4.2024
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 21.05.2025 (Počet položek: 2 201 746)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.