Norma UNE-EN ISO 18743:2016 3.2.2016 náhled

UNE-EN ISO 18743:2016

Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method (ISO 18743:2015)

Automaticky přeložený název:

MIKROBIOLOGIE potravinového řetězce - detekce larev Trichinella v mase umělými Metoda trávení (ISO 18743: 2015)



NORMA vydána dne 3.2.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2017.00 bez DPH
2 017.00

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 18743:2016
Datum vydání normy: 3.2.2016
Kód zboží: NS-632972
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 18743:2016/A1:2024 Změna

Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method - Amendment 1: Method validation studies and performance characteristics (ISO 18743:2015/Amd 1:2023)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení.)

Změna vydána dne 17.4.2024

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 726.00


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.