Změna UNE-EN ISO 16140-4:2021/A1:2025 9.4.2025 náhled

UNE-EN ISO 16140-4:2021/A1:2025

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024)

Přeložit název

NORMA vydána dne 9.4.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1701.20 bez DPH
1 701.20

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 16140-4:2021/A1:2025
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 9.4.2025
Kód zboží: NS-1218165
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Tato změna (oprava) patří k této normě:

UNE-EN ISO 16140-4:2021

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody.)

Norma vydána dne 22.9.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 489.80


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.