Norma UNE-EN ISO 16140-4:2021 22.9.2021 náhled

UNE-EN ISO 16140-4:2021

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020)

Přeložit název

NORMA vydána dne 22.9.2021


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3489.80 bez DPH
3 489.80

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 16140-4:2021
Datum vydání normy: 22.9.2021
Kód zboží: NS-1037451
Počet stran: 58
Přibližná hmotnost: 174 g (0.38 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 16140-4:2021/A1:2025 Změna

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody.)

Změna vydána dne 9.4.2025

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 701.20


SKLADEM

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.