Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
Přeložit název
NORMA vydána dne 9.5.2018
Označení normy: UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 9.5.2018
Kód zboží: NS-848933
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)
Norma vydána dne 21.11.2012
Vybrané provedení:
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.09.2025 (Počet položek: 2 232 097)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.