Změna UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018 9.5.2018 náhled

UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)

Přeložit název

NORMA vydána dne 9.5.2018


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 006.60 bez DPH
1 006.60

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 9.5.2018
Kód zboží: NS-848933
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Tato změna (oprava) patří k této normě:

UNE-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)

Norma vydána dne 21.11.2012

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 776.60


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.