Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Automaticky přeložený název:
Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.
NORMA vydána dne 21.11.2012
Označení normy: UNE-EN ISO 11747:2012
Datum vydání normy: 21.11.2012
Kód zboží: NS-563745
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)
Změna vydána dne 9.5.2018
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 12.09.2025 (Počet položek: 2 232 097)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.