Norma UNE-EN ISO 11747:2012 21.11.2012 náhled

UNE-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Automaticky přeložený název:

Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.



NORMA vydána dne 21.11.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 776.60 bez DPH
1 776.60

Informace o normě:

Označení normy: UNE-EN ISO 11747:2012
Datum vydání normy: 21.11.2012
Kód zboží: NS-563745
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

K této normě náleží tyto změny:

UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018 Změna

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)

Změna vydána dne 9.5.2018

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
1 006.60


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.