Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce.
NORMA vydána dne 7.10.2009
Označení normy: UNE-EN 14133:2009
Datum vydání normy: 7.10.2009
Kód zboží: NS-554582
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Alkoholické nápoje
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.10.1975
15.1.1977
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.10.2025 (Počet položek: 2 236 956)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.