Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
TEST METHODS OF ALCOHOLS FOR BEVERAGE MANUFACTURE. DETERMINATION OF TOTAL ACIDITY AND TOTAL EXTRACT.
Automaticky přeložený název:
Zkušebními metodami alkoholy pro výroba nápojů. STANOVENÍ ACIDITY totální a celkového suchého extraktu.
NORMA vydána dne 15.12.1974
Označení normy: UNE 33106:1974
Datum vydání normy: 15.12.1974
Kód zboží: NS-571401
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.12.1974
15.10.1975
15.1.1977
15.10.1975
15.10.1975
15.10.1981
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.