Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
TEST METHODS OF ALCOHOLIC BEVERAGES. DETERMINATION OF SUGAR REDUCERS AND TOTAL SUGARS IN BRANDIES, RUMS AND WHISKIES.
Automaticky přeložený název:
Způsoby testování alkoholických nápojů. Stanovení obsahu cukrů redukce a celkových cukrů v brandy, rum A Whisky.
NORMA vydána dne 15.10.1975
Označení normy: UNE 33113:1975
Datum vydání normy: 15.10.1975
Kód zboží: NS-571408
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.10.1975
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.12.2025 (Počet položek: 2 248 712)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.