Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
SUGARS. DETERMINATION OF DRY MATTER CONTENT BY DESICCATION UNDER VACUUM.
Automaticky přeložený název:
Cukrů. Stanovení sušiny OBSAHU vysychání ve vakuu.
NORMA vydána dne 15.1.1984
Označení normy: UNE 34193:1984
Datum vydání normy: 15.1.1984
Kód zboží: NS-571485
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.5.1984
15.1.1984
15.3.1984
15.1.1984
15.1.1984
15.3.1984
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.05.2025 (Počet položek: 2 198 913)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.