Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
SUGARS. DETERMINATION OF DESICCATION LOOSES TO 103 + 2 C DURING 3 HOURS. (ICUMSA METHOD).
Automaticky přeložený název:
Cukrů. STANOVENÍ vysychání ztrácí na 103 ± 2 ° C po dobu 3 HODIN. (ICUMSA metoda).
NORMA vydána dne 15.5.1984
Označení normy: UNE 34190:1984
Datum vydání normy: 15.5.1984
Kód zboží: NS-571482
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 26.07.2024 (Počet položek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.