Norma UNE 34190:1984 15.5.1984 náhled

UNE 34190:1984

SUGARS. DETERMINATION OF DESICCATION LOOSES TO 103 + 2 C DURING 3 HOURS. (ICUMSA METHOD).

Automaticky přeložený název:

Cukrů. STANOVENÍ vysychání ztrácí na 103 ± 2 ° C po dobu 3 HODIN. (ICUMSA metoda).



NORMA vydána dne 15.5.1984


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena346.70 bez DPH
346.70

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34190:1984
Datum vydání normy: 15.5.1984
Kód zboží: NS-571482
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Cukr a výrobky z cukru

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.