Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Hospitality. Food safety requirements and procedures for central kitchens of production and distribution in cook and chill line.
Automaticky přeložený název:
Pohostinnost. Pro bezpečnost potravin požadavků a postupů pro centrální kuchyně na výrobu a distribuci Cook a chill LINE.
NORMA vydána dne 2.4.2014
Označení normy: UNE 167014:2014
Datum vydání normy: 2.4.2014
Kód zboží: NS-569200
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 19.04.2024 (Počet položek: 2 860 954)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.