Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Hospitality. Food safety requirements and procedures for central kitchens of production and distribution in cook and chill line.
Automaticky přeložený název:
Pohostinnost. Pro bezpečnost potravin požadavků a postupů pro centrální kuchyně na výrobu a distribuci Cook a chill LINE.
NORMA vydána dne 2.4.2014
Označení normy: UNE 167014:2014
Datum vydání normy: 2.4.2014
Kód zboží: NS-569200
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
Poslední aktualizace: 03.07.2025 (Počet položek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.