Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
Automaticky přeložený název:
Koření černé a bílé, celé nebo mleté. Stanovení obsahu piperínu. Spektrofotometrická metoda (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).
NORMA vydána dne 1.3.2003
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 5564
Třídící znak: 580560
Katalogové číslo: 89614
Datum vydání normy: 1.3.2003
Kód zboží: NS-544483
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto norma špecifikuje spektrometrickú metódu pre stanovenie obsahu piperinu v čiernom alebo bielom korení celého alebo mletého.
NEPLATNÁ
1.3.2003
1.12.2002
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.1.2008
1.4.2013
1.4.2013
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.