Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
Automaticky přeložený název:
Koření černé a bílé, celé nebo mleté. Stanovení obsahu piperínu. Spektrofotometrická metoda (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).
NORMA vydána dne 1.3.2003
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 5564
Třídící znak: 580560
Katalogové číslo: 89614
Datum vydání normy: 1.3.2003
Kód zboží: NS-544483
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto norma špecifikuje spektrometrickú metódu pre stanovenie obsahu piperinu v čiernom alebo bielom korení celého alebo mletého.
NEPLATNÁ
1.3.2003
1.12.2002
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.1.2008
1.4.2013
1.4.2013
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.