Norma STN ISO 5564 1.3.2003 náhled

STN ISO 5564 (580560)

Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).

Automaticky přeložený název:

Koření černé a bílé, celé nebo mleté. Stanovení obsahu piperínu. Spektrofotometrická metoda (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).



NORMA vydána dne 1.3.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 5564
Třídící znak: 580560
Katalogové číslo: 89614
Datum vydání normy: 1.3.2003
Kód zboží: NS-544483
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN ISO 5564 (01.06.1995)

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy STN ISO 5564 (580560):

Táto norma špecifikuje spektrometrickú metódu pre stanovenie obsahu piperinu v čiernom alebo bielom korení celého alebo mletého.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.