Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.6.1995
Označení normy: ČSN ISO 5564
Třídící znak: 580192
Katalogové číslo: 17730
Datum vydání normy: 1.6.1995
Kód zboží: NS-179418
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Norma obsahuje ISO 5564:1982. Metoda popsaná v této normě je založena na mnoha mezinárodních zkouškách, prováděných ve spolupráci po dlouhou dobu. Metoda vyhledává optimalizaci mnoha proměnných za účelem definování postupů a poskytnutí jednotného měření ostrosti pepře. Norma specifikuje spektrofotometrickou metodu pro stanovení obsahu piperinu v černém nebo bílém pepři (Piper nigrum L.), celém nebo mletém. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 5564 (58 0192) byla vydána v červnu 1995
1.12.2009
1.3.1994
1.3.2010
1.3.1994
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.2.1995
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.