Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 6: Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení. Část 6: Specifické pokyny pro přípravu vzorků odebraných v prvovýrobě (ISO 6887-6: 2013).
NORMA vydána dne 1.4.2014
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN ISO 6887-6
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 118660
Datum vydání normy: 1.4.2014
Kód zboží: NS-539106
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
NEPLATNÁ
1.8.2008
1.4.2005
1.12.2005
1.9.2006
1.9.2006
1.11.2011
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.