Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 6: Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení. Část 6: Specifické pokyny pro přípravu vzorků odebraných v prvovýrobě (ISO 6887-6: 2013).
NORMA vydána dne 1.4.2014
| Jazyk | |
| Provedení |
|
| Dostupnost | Prodej skončil |
| Cena | NADOTAZ bez DPH |
| NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN ISO 6887-6
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 118660
Datum vydání normy: 1.4.2014
Kód zboží: NS-539106
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
NEPLATNÁ
1.8.2008
1.4.2005
NEPLATNÁ
1.12.2005
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.11.2011
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.10.2025 (Počet položek: 2 241 708)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.