Norma STN EN ISO 6887-6 1.4.2014 náhled

STN EN ISO 6887-6 (560102)

Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 6: Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013).

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv. Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení. Část 6: Specifické pokyny pro přípravu vzorků odebraných v prvovýrobě (ISO 6887-6: 2013).



NORMA vydána dne 1.4.2014


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 6887-6
Třídící znak: 560102
Katalogové číslo: 118660
Datum vydání normy: 1.4.2014
Kód zboží: NS-539106
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN ISO 6887-6 (01.11.2013)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.