Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 1: Stanovenie mokrého lepku manuálnou metódou (ISO 21415-1: 2006).
Automaticky přeložený název:
Pšenice a pšeničná mouka. Obsah lepku. Část 1 : Stanovení mokrého lepku manuální metodou ( ISO 21415-1 : 2006 ).
NORMA vydána dne 1.5.2008
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN ISO 21415-1:2007/Z1
Třídící znak: 461034
Katalogové číslo: 105894
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.5.2008
Kód zboží: NS-537271
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto časť ISO 21415 špecifikuje manuálnu metódu vypierania na stanovenie obsahu mokrého lepku v pšeničnej múke (Triticum aestivum L. a Triticum durum Desf.).
Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 1: Stanovenie mokrého lepku manuálnou metódou (ISO 21415-1: 2006).
Norma vydána dne 1.12.2007
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.