Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 1: Stanovenie mokrého lepku manuálnou metódou (ISO 21415-1: 2006).
Automaticky přeložený název:
Pšenice a pšeničná mouka. Obsah lepku. Část 1: Stanovení mokrého lepku manuální metodou (ISO 21415-1: 2006).
NORMA vydána dne 1.12.2007
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ | |
|
Označení normy: STN EN ISO 21415-1
Třídící znak: 461034
Katalogové číslo: 104712
Datum vydání normy: 1.12.2007
Kód zboží: NS-537272
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto časť ISO 21415 špecifikuje manuálnu metódu vypierania na stanovenie obsahu mokrého lepku v pšeničnej múke (Triticum aestivum L. a Triticum durum Desf.).
Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 1: Stanovenie mokrého lepku manuálnou metódou (ISO 21415-1: 2006).
Změna vydána dne 1.5.2008
Vybrané provedení: NEPLATNÁ
1.8.2001
NEPLATNÁ
1.2.2008
NEPLATNÁ
1.2.2008
NEPLATNÁ
1.6.2012
1.12.2012
1.7.2001
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.