Norma STN EN ISO 13720 1.1.2011 náhled

STN EN ISO 13720 (576021)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Stanovení počtu předpokládaných bakterií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).



NORMA vydána dne 1.1.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN EN ISO 13720
Třídící znak: 576021
Katalogové číslo: 112094
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-535399
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN EN ISO 13720 (01.01.2011)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotace textu normy STN EN ISO 13720 (576021):

Táto medzinárodná norma špecifikuje metódu na stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. prítomných v mäse a mäsových výrobkoch, vrátane hydiny.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.