Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Stanovení počtu předpokládaných bakterií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
NORMA vydána dne 1.1.2011
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN EN ISO 13720
Třídící znak: 576021
Katalogové číslo: 112094
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-535399
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto medzinárodná norma špecifikuje metódu na stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. prítomných v mäse a mäsových výrobkoch, vrátane hydiny.
1.12.2005
1.9.2006
1.9.2006
1.11.2011
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.11.2011
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.