Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Hydinové mäso. Metódy stanovenia cudzej vody.
NORMA vydána dne 1.11.2001
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 570150
Třídící znak: 570150
Katalogové číslo: 83077
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-500387
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto norma špecifikuje spôsoby stanovenia množstva prijatej vody v hydinovom mäse počas opracúvania zabitej hydiny.
NEPLATNÁ
1.5.1979
1.12.1981
1.4.1980
1.12.1981
1.12.1981
1.12.1981
Poslední aktualizace: 18.06.2025 (Počet položek: 2 204 851)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.