Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení výrobků průmyslu cukrovinek a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení.
NORMA vydána dne 1.10.1964
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 560146
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 64762
Datum vydání normy: 1.10.1964
Kód zboží: NS-500086
Počet stran: 143
Přibližná hmotnost: 460 g (1.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
1.5.1993
1.9.1995
1.11.1986
1.9.1995
1.11.2001
1.12.2001
Poslední aktualizace: 18.01.2025 (Počet položek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.