Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
Přeložit název
NORMA vydána dne 26.7.2023
Označení normy: ISO 9232:2003/Amd1:2023
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 26.7.2023
Kód zboží: NS-1150039
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus))
Norma vydána dne 13.1.2003
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 07.03.2025 (Počet položek: 2 231 790)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.