Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)
Automaticky přeložený název:
Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů (. Lactobacillus delbrueckii poddruh bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
NORMA vydána dne 13.1.2003
Označení normy: ISO 9232:2003
Datum vydání normy: 13.1.2003
Kód zboží: NS-436785
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 9232|IDF 146:2003 specifies tests for the identification of the characteristic microorganisms in yogurt on the basis of their morphological, cultural and physiological properties. It is applicable to strains isolated from yogurts in which both characteristic microorganisms are present and viable.
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus) — Amendement 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et des réactifs)
Změna vydána dne 26.7.2023
Vybrané provedení:
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.