Norma ISO 9232:2003 13.1.2003 náhled

ISO 9232:2003

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)

Automaticky přeložený název:

Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů (. Lactobacillus delbrueckii poddruh bulgaricus a Streptococcus thermophilus)



NORMA vydána dne 13.1.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 962.30 bez DPH
2 962.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 9232:2003
Datum vydání normy: 13.1.2003
Kód zboží: NS-436785
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy ISO 9232:2003 :

Description / Abstract: ISO 9232|IDF 146:2003 specifies tests for the identification of the characteristic microorganisms in yogurt on the basis of their morphological, cultural and physiological properties. It is applicable to strains isolated from yogurts in which both characteristic microorganisms are present and viable.

K této normě náleží tyto změny:

ISO 9232:2003/Amd1:2023 Změna

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus) — Amendement 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et des réactifs)

Změna vydána dne 26.7.2023

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
555.40


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.