Oprava ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001 1.2.2001 náhled

ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001

Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1

Automaticky přeložený název:

Sušené broskve - Specifikace a zkušební metody



NORMA vydána dne 1.2.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena21.80 bez DPH
21.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.2.2001
Kód zboží: NS-435126
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Tato změna (oprava) patří k této normě:

ISO 7703:1995-ed.2.0

Dried peaches — Specification and test methods
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai)

Norma vydána dne 17.8.1995

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 013.50


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.