Norma ISO 7703:1995-ed.2.0 17.8.1995 náhled

ISO 7703:1995-ed.2.0

Dried peaches — Specification and test methods

Automaticky přeložený název:

Sušené broskve - Specifikace a zkušební metody



NORMA vydána dne 17.8.1995


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 013.50 bez DPH
2 013.50

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7703:1995-ed.2.0
Datum vydání normy: 17.8.1995
Kód zboží: NS-435127
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Anotace textu normy ISO 7703:1995-ed.2.0 :

Description / Abstract: Specifies requirements and test methods for dried peaches from fruits of the species Prunus persica. Cancels and replaces the first edition, which has been technically revised.

K této normě náleží tyto opravy:

ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001 Oprava

Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 1.2.2001

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.80


SKLADEM

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.