Změna ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023 12.9.2023 náhled

ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium — Amendment 1

Přeložit název

NORMA vydána dne 12.9.2023


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena539.30 bez DPH
539.30

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 12.9.2023
Kód zboží: NS-1153690
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Tato změna (oprava) patří k této normě:

ISO 6888-1:2021-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 1: Méthode utilisant le milieu gélosé de Baird-Parker)

Norma vydána dne 16.8.2021

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
3 865.20


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.