Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium
Přeložit název
NORMA vydána dne 16.8.2021
Označení normy: ISO 6888-1:2021-ed.2.0
Datum vydání normy: 16.8.2021
Kód zboží: NS-1034306
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium — Amendment 1
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 1: Méthode utilisant le milieu gélosé de Baird-Parker — Amendement 1)
Změna vydána dne 12.9.2023
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 01.07.2025 (Počet položek: 2 206 436)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.