Norma ISO 6887-4:2017-ed.2.0 15.3.2017 náhled

ISO 6887-4:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products

Přeložit název

NORMA vydána dne 15.3.2017


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3102.90 bez DPH
3 102.90

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6887-4:2017-ed.2.0
Datum vydání normy: 15.3.2017
Kód zboží: NS-678687
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.