Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.3.2017
Označení normy: ISO 6887-4:2017-ed.2.0
Datum vydání normy: 15.3.2017
Kód zboží: NS-678687
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.07.2025 (Počet položek: 2 207 218)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.