Změna ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020 3.3.2020 náhled

ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods

Přeložit název

NORMA vydána dne 3.3.2020


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena541.60 bez DPH
541.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 3.3.2020
Kód zboží: NS-988527
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Tato změna (oprava) patří k této normě:

ISO 6887-3:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 3: Regles spécifiques pour la préparation des produits de la peche)

Norma vydána dne 15.3.2017

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 888.50


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.