Norma ISO 6887-3:2017-ed.2.0 15.3.2017 náhled

ISO 6887-3:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products

Přeložit název

NORMA vydána dne 15.3.2017


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 948.80 bez DPH
2 948.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6887-3:2017-ed.2.0
Datum vydání normy: 15.3.2017
Kód zboží: NS-678686
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K této normě náleží tyto změny:

ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020 Změna

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 3: Regles spécifiques pour la préparation des produits de la peche — Amendement 1: Préparation des échantillons pour gastéropodes marins crus)

Změna vydána dne 3.3.2020

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
552.90


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.