Oprava ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013 12.6.2013 náhled

ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1

Přeložit název

NORMA vydána dne 12.6.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena21.70 bez DPH
21.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 12.6.2013
Kód zboží: NS-943735
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Sýry

Tato změna (oprava) patří k této normě:

ISO 5534:2004-ed.2.0

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence))

Norma vydána dne 13.5.2004

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
2 066.90


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.