Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)
Automaticky přeložený název:
Sýry a tavené sýry - Stanovení celkového obsahu sušiny (Referenční metoda)
NORMA vydána dne 13.5.2004
Označení normy: ISO 5534:2004-ed.2.0
Datum vydání normy: 13.5.2004
Kód zboží: NS-433019
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1)
Oprava vydána dne 12.6.2013
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 11.07.2025 (Počet položek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.