Norma ISO 5534:2004-ed.2.0 13.5.2004 náhled

ISO 5534:2004-ed.2.0

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method)

Automaticky přeložený název:

Sýry a tavené sýry - Stanovení celkového obsahu sušiny (Referenční metoda)



NORMA vydána dne 13.5.2004


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2066.90 bez DPH
2 066.90

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5534:2004-ed.2.0
Datum vydání normy: 13.5.2004
Kód zboží: NS-433019
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Sýry

K této normě náleží tyto opravy:

ISO 5534:2004-ed.2.0/Cor1:2013 Oprava

Cheese and processed cheese — Determination of the total solids content (Reference method) — Technical Corrigendum 1
(Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur totale en matiere seche (Méthode de référence) — Rectificatif technique 1)

Oprava vydána dne 12.6.2013

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
21.70


SKLADEM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.