Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Green coffee or raw coffee — Size analysis — Manual and machine sieving
Automaticky přeložený název:
Zelená káva nebo syrové káva - Velikost analýza - ruční a strojní prosévání
NORMA vydána dne 15.11.2011
Označení normy: ISO 4150:2011-ed.3.0
Datum vydání normy: 15.11.2011
Kód zboží: NS-431946
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 4150:2011 specifies a routine method for carrying out size analysis of green coffee by manual and machine sieving using laboratory test sieves.
20.11.2008
18.3.2011
21.5.2012
25.11.2005
1.5.1983
1.12.1982
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.