Norma ISO 2825:1981-ed.2.0 1.7.1981 náhled

ISO 2825:1981-ed.2.0

Spices and condiments — Preparation of a ground sample for analysis

Automaticky přeložený název:

Koření - Příprava mletého vzorku pro analýzu



NORMA vydána dne 1.7.1981


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 268.70 bez DPH
1 268.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 2825:1981-ed.2.0
Datum vydání normy: 1.7.1981
Kód zboží: NS-430476
Počet stran: 1
Přibližná hmotnost: 3 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy ISO 2825:1981-ed.2.0 :

Description / Abstract: Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.