Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cocoa butter equivalents, cocoa butter improvers of SOS-type, cocoa butter extenders of POP-type. Method of determination of melting point
Automaticky přeložený název:
Másla ekvivalenty Kakao, kakaové máslo zlepšující SOS typu, kakaové máslo plniva pop-typu. Způsob stanovení bodu tání
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54654-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403535
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.1977
NEPLATNÁ
1.1.1994
1.1.1994
1.1.1994
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Poslední aktualizace: 08.08.2024 (Počet položek: 2 342 046)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.