Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk fat. Method for determination of peroxide value in anhydrous fat
Automaticky přeložený název:
Mléčný tuk. Metoda pro stanovení peroxidu hodnoty v bezvodém tuku
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51453-99
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400225
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.7.2005
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
Poslední aktualizace: 18.07.2025 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.