Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Identification of plant components in loose additives by histological method
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Identifikace prvků rostlin ve volné přídatné látky histologickou metodou
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54368-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403248
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 24.09.2025 (Počet položek: 2 235 465)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.