Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Identification of plant components in loose additives by histological method
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Identifikace prvků rostlin ve volné přídatné látky histologickou metodou
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54368-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403248
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.04.2025 (Počet položek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.