Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Identification of plant components in loose additives by histological method
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Identifikace prvků rostlin ve volné přídatné látky histologickou metodou
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54368-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403248
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 19.08.2025 (Počet položek: 2 212 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.