Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method of electron paramagnetic resonance for indication of radiation-treated meat and meat products containing bones
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Metoda elektronové paramagnetické rezonance pro indikaci záření upraveného masa a masných výrobků obsahujících kosti
NORMA vydána dne 1.1.2007
Označení normy: GOST R 52529-2006
Datum vydání normy: 1.1.2007
Kód zboží: NS-401352
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.07
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.