Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Method for determination of oxidation stability (accelerated oxidation test)
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje. Metoda pro stanovení oxidační stability (zrychlené oxidace test)
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51481-99
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400253
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Poslední aktualizace: 08.08.2024 (Počet položek: 2 342 046)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.