Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using a alveograph
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka. Fyzikální vlastnosti těsta. Stanovení reologických vlastností pomocí alveograph
NORMA vydána dne 1.3.2001
Označení normy: GOST R 51415-99
Datum vydání normy: 1.3.2001
Kód zboží: NS-400186
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.1950
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.