Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the milk fat content in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení obsahu mléčného tuku v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53122-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-401975
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 30.06.2024 (Počet položek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.