Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal and semi-prepared products from poultry meat. Sampling methods and preparing for microbiological examinations
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby a polotovary výrobky z drůbežího masa. Metody odběru vzorků a příprava na mikrobiologické vyšetření
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: GOST R 50396.0-2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-399017
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.