Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of fat weight fraction
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení tuku hmotnostní zlomek
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST 31902-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393375
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.15
Amd. 1.22
1.7.2012
1.7.2012
1.7.2012
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.