Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of fat weight fraction
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení tuku hmotnostní zlomek
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST 31902-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393375
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.15
Amd. 1.22
1.7.2012
1.7.2012
1.7.2012
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.09.2025 (Počet položek: 2 232 097)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.