Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of fat weight fraction
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení tuku hmotnostní zlomek
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST 31902-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393375
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.15
Amd. 1.22
1.7.2012
1.7.2012
1.7.2012
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
Poslední aktualizace: 28.06.2025 (Počet položek: 2 206 027)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.